El Despatx

DESPATX

capdevila-18

Capdevila Advocats i Economistes +100 Anys d'Experiència.

Sempre al teu costat des de l'any 1920

Capdevila Advocats va ser fundat l’any 1910 per l’avi d’en Joan Capdevila, soci actual i ànima del despatx. Aquesta trajectòria centenària va continuar amb la fusió amb el despatx econòmic del seu germà Pep Capdevila Bassols de la qual en va néixer Capdevila Advocats & Economistes, amb l’objectiu de poder oferir un servei multidisciplinari i altament especialitzats als nostres clients.

Actualment formen part del despatx economistes i advocats especialistes en diferents branques legals i econòmiques, a més de tècnics especialistes en fiscalitat i un ampli staff comptable i administratiu. Un equip compromès en ajudar-te en tot allò que et proposis, amb responsabilitat, honestedat i que t’acompanyarà en tot moment. Junts formem el despatx professional de referència de la Garrotxa.

Gaudim veient com prosperes i millores els teus resultats i t’oferim un servei expert i especialitzat, que garanteix la protecció dels teus interessos. Amb nosaltres, estaràs tranquil que les coses es fan bé i pensant en tu.

90%

Assesorament Legal

70%

Assesorament Fiscal

80%

Assesorament Econòmic

FOTOS DEL NOSTRE

Despatx a Olot

FOTOS DEL NOSTRE

Despatx a Girona