AVÍS LEGAL

Despatx Capdevila Advocats, S.L.P. en la seva condició de titular i responsable d’aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

Despatx Capdevila Advocats, S.L.P. està domiciliada a: Plaça Catalunya, 2, Olot 17800. Inscrita al Registre Mercantil de Olot. La societat està fiscalment indentificada amb el número G-17537853.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s’ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:

Despatx Capdevila Advocats, S.L.P.
Plaça Catalunya, 2, Olot 17800, Catalunya, Espanya
Tel.: (34) 972 27 44 41
Fax: (34) 972 26 48 62
info@capdevilaadvocats.com

PROTECCIÓ DE DADES

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de Despatx Capdevila Advocats, S.C.P. el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Amb l’ús del formulari de contacte o l’enviament de correu electrònic, l’usuari consenteix i accepta de forma expressa el tractament de les dades en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació adreçant-se per escrit a la Direcció de Despatx Capdevila Advocats, S.C.P. a : adreça postal o per correu electrònic a info@capdevilaadvocats.com adjuntant el qualsevol cas fotocòpia del seu DNI.

CONSENTIMENT COMUNICACIONS COMERCIALS

Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de Despatx Capdevila Advocats, S.C.P., per correu electrònic, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic a l’adreça info@capdevilaadvocats.com,  indicant la paraula BAIXA.