Les sol·licituds es poden presentar des del 21 de desembre fins al 20 de gener.

El passat dimecres 20 de desembre es va publicar la primera convocatòria d’ajuts Leader del període PEPAC 2023-2027.

Els ajuts Leader són uns ajuts convocats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i cofinançats amb fons europeus FEADER amb l’objectiu de diversificar i promoure l’economia en zones rurals. Aquest ajuts permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per a la creació, ampliació o millora de les activitats econòmiques d’aquestes zones.

ADRINOC (Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya) té una dotació de 667.154,07€ per atorgar a les empreses, entitats públiques i persones emprenedores que vulguin sol·licitar els ajuts dins seu àmbit territorial. Recordem que l’àmbit territorial d’ADRINOC engloba 83 municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Gironès, la Selva, el Pla de l’Estany i Osona.

ADRINOC, amb seu a Olot i Figueres, dona suport i assessorament a totes aquelles empreses, entitats i persones emprenedores que es vulguin acollir al programa d’ajuts Leader.

Les persones que s’hi vulguin acollir poden contactar amb l’equip tècnic d’ADRINOC per rebre assessorament personalitzat i informació més detallada dels ajuts a Olot o a Figueres trucant al 670 003 963 o a través de l’adreça de correu electrònic info@adrinoc.cat.

Per obtenir mes informació  : https://www.adrinoc.cat/2023/12/20/sobre-la-convocatoria-dajuts-leader-2023/