📅 S’ha publicat l’Ordre HFP/523/2023, de 22 de maig. Aprova els models de declaració de l’Impost sobre Societats i de l’impost sobre la renda de no residents.

Aquests són corresponents a establiments permanents i a entitats en règim d’atribució, de rendes constituïdes a l’estranger amb presència en territori espanyol. Aquesta regulació s’aplica per als períodes impositius iniciats entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022.

📝 També estableix les instruccions relatives al procediment de declaració i ingrés; així com les condicions generals i el procediment per a la seva presentació electrònica. Aquesta mesura té com a objectiu simplificar i agilitzar el procés de declaració i garantir el compliment de les obligacions fiscals.

📊 A Capdevila Advocats & Economistes, estem per ajudar-te amb la presentació de la declaració de l’Impost sobre Societats i de l’impost sobre la renda de no residents.

Comptem amb el coneixement i l’experiència necessària, per assegurar que la teva declaració es faci correctament i en conformitat amb la normativa vigent.

💼 Confia en nosaltres per acompanyar-te en aquest procés i assegurar-te que compleixes amb les obligacions tributàries. Estarem encantats de resoldre els teus dubtes, oferir-te orientació i garantir que la presentació electrònica de la teva declaració sigui un èxit.

📞 Contacta amb nosaltres per a més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *